Otvorena prva LIDL prodavnica u Gornjem Milanovcu

Prva Lidl prodavnica u Gornjem Milanovcu otvorena je jutros u 8 časova, na adresi Vojvode Živojina Mišića 24. Na svečanoj ceremoniji predstavnici kompanije Lidl Srbija i predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević presekli su vrpcu i zvanično obeležili otvaranje prvog savremenog diskonta u ovom gradu. U isto vreme otvorena je i prodavnica u Apatinu, pa Lidl sada broji 37 prodavnica u Srbiji.

Nastavili smo da širimo mrežu prodavnica sa ciljem da budemo dostupni što većem broju potrošača, pa verujemo da i stanovnici Gornjeg Milanovca dele našu radost i uzbuđenje. Trudićemo se da steknemo poverenje sugrađana nudeći najbolji odnos cene i kvaliteta i jednostavnu kupovinu. Na taj način odužićemo se za strpljenje i toplu dobrodošlicu Milanovčanima, koje ovom prilikom pozivamo da učestvuju u našoj humanitarnoj akciji prikupljanja namirnica za korisnike Crvenog krsta“izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Foto: INFO 24 – Jasmina Šrndić

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević poželeo je dobrodošlicu kompaniji Lidl istakavši značaj otvaranja ovakvog objekta, doprinos razvoju grada i većoj zaposlenosti. Posle godinu dana dolaska u Srbiju, Lidl je otvorio je i svoju radnju u Gornjem Milanovcu. Otvaranje ovakvog jednog prostora, koji je jedan od najreprezentativnijih, a svakako i najveći za kupovinu robe široke potrošnje, jeste znak da u Gornjem MIlanovcu, pored toga što je jaka industrija i što se razvija poljoprivreda, i potrošnja i usluga mogu da nađu svoje mesto“, istakao je Kovačević.

Foto: INFO 24 – Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac

Brojni Milanovčani koji su danas sačekali da se vrata Lidla otvore za potrošače, ne kriju zadovoljstvo što je jedan ovakav objekat otvoren u našem gradu. Mnogi od njih su za portal GM Press rekli da su do sada odlazili u Čačak i Kragujevac, a neki čak i za Beograd kako bi nabavku obavili baš u ovom trgovinskom lancu.

Inače, u Lidl prodavnici u Gornjem Milanovcu zaposleno je 30 naših sugrađana a jedna od novina koju je ovaj objekat doneo, su i „brze kase“ koje omogućavaju efikasno funkcionisanje upravo u delu gde nastaju najveće gužve, prilikom plaćanja robe, tako da se očekuje da će uprkos velikom broju kupaca, čekanje u redu biti svedeno na minimum.

Foto: INFO 24 – Hor ,,Raspevani cvetići“

Svečano otvaranje uveličao je nastup dečijeg hora „Raspevani Cvetići“ iz Gornjeg Milanovca koji je dočekao prve posetioce. Osim snabdevanja po slavljeničkim, akcijskim cenama, oni imaju priliku da doniraju osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu socijalno-ugroženim grupama, kojima je Lidl namenio pomoć u okviru kampanje „Mala dela su velika stvar“. Humanitarna akcija, koju kompanija realizuje u saradnji sa Crvenim krstom, počela je 28. novembra i trajaće u novootvorenoj prodavnici u Gornjem Milanovcu, kao i u svim drugim Lidl prodavnicama u Srbiji do 15. decembra.

U atmosferi slavlja Lidl je i ovog puta za sve koji su prisustvovali otvaranju obezbedio veliki broj proizvoda po povoljnim cenama, pa se mleko od 1l može kupiti po ceni od 59,99 dinara, jogurt od 1l po ceni od 64,99, jedan kilogram limuna je 79,99, a domaća kafa samo 59,99 dinara. Pored toga, ove nedelje su u ponudi mogu pronaći prehrambeni i neprehrambeni proizvodi neophodni sa spremanje raznovrsne praznične trpeze, poput sastojaka za slatke zalogaje i pribora za serviranje.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *