Otvara se “Lidl“ prodavnica u Gornjem Milanovcu

“Lidl“ prodavnica u Gornjem Milanovcu, na adresi Vojvode Živojina Mišića 24, počeće sa radom 5. decembra u 8 sati ujutru. Od sada će i građani Gornjeg Milanovca imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine u “Lidlu“, kao i stanovnici 24 grada Srbije, u kojima je “Lidl“ otvorio svoje prodavnice tokom proteklih godinu dana.

Prve posetioce prodavnice u Gornjem Milanovcu dočekaće slavljeničke cene, koje je za njih pripremila kompanija “Lidl Srbija“ u stilu dobrog domaćina. Pored brige o kvalitetu proizvoda, od trenutka njihovog osmišljavanja, razvoja, proizvodnje i na kraju postavke na police i prodaje, “Lidl“ svojim potrošačima omogućava brzu i jednostavnu kupovinu.

Izvanredan odnos sa potrošačima i saradnicima kompanije “Lidl Srbija“ prepoznala je i međunarodna organizacija ICERTIAS koja je “Lidlu“ dodelila prestižnu medalju “Prijatelj potrošača – jer cenimo naše potrošače“, kao i status “Superiorna izvrsnost“.

Na policama i ove “Lidl“ prodavnice naći će se 1.600 proizvoda, a među njima 350 proizvoda domaćih dobavljača. Pored redovnog asortimana, u susret predstojećim praznicima, “Lidl“ je pripremio raznovrstan izbor Deluxe proizvoda, idealnih za novogodišnju trpezu. Za najmlađe – u neprehrambenom delu asortimana možete pronaći drvene igračke visokog kvaliteta, koje pored toga, podstiču motoriku, logično razmišljanje i kreativnost kod dece.

PR TEKST

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *