Otkad je vodi Vučić, Srbija više NE ĆUTI o “Oluji”: Ustašama to smeta, pa se rugaju srpskim žrtvama

Ustaški mediji u bolesnoj kampanji protiv Srba ne miriju ni na današnji dan, pa je tako portal Dnevno.hr ismejao srpske žrtve zločinačke akcije “Oluja”, u kojoj je ubijeno više od 2.000, a proterano 220.000 ljudi.

Oni su objavili skandalozan tekst pod naslovom “Srpski mediji vrište o proslavi u Hrvatskoj, Vučić dolazi na ‘Dan sećanja’ u Novi Sad” u kome izražavaju čuđenje što se mediji u Srbiji sećaju žrtava najvećeg etničkog čišćenja na tlu Evrope od Drugog svetskog rata, stavljajući Dan sećanja pod znake navoda, kao da ne postoji ništa čega bi trebalo da se sećamo.

Navikle su ustaše za vreme bivših režima da Srbi ćute i trpe, da se ne usuđuju da pomenu svoje sunarodnike, nevino stradale i prognane. Međutim, sve se to promenilo otkad je na vlasti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji ne dozvoljava da se zločini nad Srbima zaborave, već glasno govori i o Jasenovcu i o “Oluji”, tako da čuje ceo svet.

Ustaškom režimu i medijima očigledno smeta što Srbija pamti i što će se danas u Novom Sadu obeležiti Dan sećanja na sve stradale i prognane u “Oluji”, u prisustvu predsednika Vučića.

Najviše bi voleli da Srbi pognu glavu, da ne pričaju o svojim stradanjima, da budu večiti krivci iako su žrtve. Ipak, dok je predsednik Vučić na vlasti, neće moći da se zaboravi nijedan nevino stradali civil, starac, žena, dete… Srbija pamti i pamtiće!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *