Osuda napada na Danila Vučića

Najoštrije osuđujem poslednje sramno širenje laži o sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića posredstvom portala koji kontroliše tajkun Dragan Đilas.

Dovođenje Danila Vučića u vezu sa određenim navijačkim grupama je još jedan sraman i bedan pokušaj diskreditacije porodice Aleksandra Vučića zbog toga što predsednik Srbije vodi odličnu politiku u interesu naše države i njenih građana.

Kao neko ko je od osnivanja uz Srpsku naprednu stranku moram da kažem da mi nikada nije padalo na pamet da iznosim bilo kakvu kritiku a kamoli laž na račun deteta političkog protivnika.

Ko ima obraza, časti i poštenja nikada ne treba da napada nečije dete i da izmišlja afere za nečiju porodicu.

Oni koji šire laži o porodici Aleksandra Vučića imaju za cilj da sruše politiku razvoja i jačanja Srbije, koja postiže odlične rezultate u ekonomskom jačanju naše drzave i u borbi protiv korona virusa i u borbi protiv mafije.

Na sreću, građani odlično znaju ko je Aleksandar Vučić, koji Srbiju vodi u sigurnu budućnost za našu decu. Isto tako, građani odlično znaju ko je Dragan Đilas poznat po milionskim aferama, milionskim računima u više država i po nepristojnom ponašanju i postupcima.

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *