Organizovani napadi

Nema dana da neko iz opozicije ili od tajkuna koji su pripadali bivšem režimu ne napadne predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove najbliže saradnike ili članove porodice.


Ponovo imamo organizovane medijske napade na predsednika Vučića, članove Vlade Srbije i bezbednosnih službi koji predvode borbu protiv mafije u Srbiji.


Ponovo su pored predsednika Vučića na udaru i predsednik Vrhovnog kasacionog suda Jasmina Vasović, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav Gašić i njihovi saradnici.

Tako gotovo svaki dan po ceo dan imamo napade na predsednika Vučića, na Jasminu Vasović koja je tek podnela zakletvu na mesto predsednika Vrhovnog kasacionog suda.

Onda smo svedoci napada na direktora BIA Bratislava Gašića, zato što BIA u skladu sa Ustavom i zakonom radi svoj posao i što je jedna od važnih karika u borbi protiv mafije i čuvanja naše države Srbije i njenih građana. Onda se napada naš ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, koji kao član Vlade Srbije sprovodi politiku Vlade Srbije, sprovodi politiku očuvanja naših državnih i nacionalnih interesa. Predmet napada su i časne sudije i tužioci, Uprava za sprečavanje pranja novca, Poreska uprava…


Na kraju, pružam podršku svim predstavnicima državnih institucija koji rade u interesu države Srbije i njenih građana. Pružam im podršku zato što predvođeni predsednikom Aleksandrom Vučićem možemo da imamo odlične rezultate u borbi protiv mafije i korupcije.

Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *