OPŠTINA SAVSKI VENAC I OVE GODINE NAGRADILA VUKOVCE I ĐAKE GENERACIJE

Danas su u svečanoj sali Opštine Savski venac dodeljene nagrade i priznanja za postignut izvanredan uspeh tokom osmogodišnjeg školovanja nosiocima Vukove diplome i đacima generacije sa teritorije opštine.

Tim povodom predsednik Opštine Miloš Vidović uručio je najboljim učenicima vrednosne poklon vaučere za sportsku opremu i čestitao im na postignutim izvanrednim rezultatima  i uspehu, kao i njihovim nastavnicima i roditeljima. Takođe, poželeo im je uspeh u daljem školovanju i istakao da su oni primer koji treba da slede generacije đaka koje dolaze.

 “Vi ste ponos vaših roditelja i opštine Savski venac. Želim da i dalje budete ovako uspešni, i ma gde se nalazili, vrata opštine će za vas uvek biti otvorena. U planu nam je da u periodu pred nama, još više i bolje podržavamo, stimulišemo i nagrađuje najvrednije učenike kako bi i tokom daljeg školovanja ostvarivali samo dobre rezultate. Ulaganjem u vas, mi ulažemo u budućnost – poručio je Vidović  i  dodao da će Opština nastaviti da pruža podršku obrazovnim ustanovama kako bi našim najmlađima obezbedila što bolje uslove za školovanje.

Prijemu je prisustvovao i član veća opštine Savski venac Vladimir Pavlović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *