Opština Palilula podelila više od osam hiljada novogodišnjih paketića

Više od osam hiljada mališana sa opštine Palilula dobilo je danas novogodišnje paketiće na manifestaciji “Zimske čarolije na Paliluli”.

Najmladje Palilulce u hali “Aleksandar Nikolić” zabavljali su Deda Mraz, kostimirani animatori, iluzionisti, klovnovi.

Manifestaciji je prisustvovao i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić koji je rekao da Opština tradicionalno obeležava Novu godinu i organizuje podelu paketića za najmladje sugradjane.

“Veliko je zadovoljstvo videti danas punu halu “Aleksandar Nikolić”. Nema veće satisfakcije nego kad vidite dečije osmehe, kao i njihove zadovoljne roditelje o kojima brinu Opština, Grad i Republika”, rekao je Jovičić.

Dodao je da Opština Palilula cele godune organizuje niz akcija za najmladje, od dodele bebi kolica do različitih radionica, kao i da putovanjima nagradjuje najbolje studente.

“Želimo da ulažemo u mladost i pošaljemo snažnu poruku koliko su nam važne buduće generacije. Najvažnije je da svake godine delimo sve veći broj paketića što govori da se borimo protiv bele kuge i da sačuvamo našu zemlju i da imamo kome da je ostavimo u nasledje”, naglasio je Jovičić.

Mališani i njihovi roditelji uživali su u bogatom zabavnom i kulturno-umetničkom programu u okviru kojeg su nastupili mali hor Osnovne škole “Vasa Pelagić”, KUD “Dimitrije Koturović” i plesna grupa “Dance Station”.

INFO 24

3 thoughts on “Opština Palilula podelila više od osam hiljada novogodišnjih paketića

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *