Opet laže narod, dr Radovanović svojom objavom raskrinkao Zelenovićeve manipulacije

Zelenović je juče objavio da je formirao ekspertski tim za Šabac, koji čine tri stručnjaka, među kojima je i dr Radovanović.

Profesor dr Zoran Radovanović juče, je samo nekoliko sati posle objave Nebojše Zelenovića da će biti deo njegovog tima, to odlučno demantovao.

Tako je propao još jedan pokušaj Zelenovićeve manipulacije javnosti i pokušaj stvaranja slike o nekakvom gradonačelniku, koji izgara u borbi za očuvanje zdravlja Šapčana, dok zapravo čini sve da , uprkos izbornoj volji Šapčana, što duže ostane na vlasti.

Zelenović je juče objavio da je formirao ekspertski tim za Šabac, koji čine tri stručnjaka, među kojima je i dr Radovanović.

Taj tim trebalo bi, kao je naveo Zelenović, da pomogne u saniranju epidemiološke situacije u Šapcu. Osim što je iz čisto politikantskih razloga, još jednom pokušao da zaobiđe republičke institucije, Zelenović je u zabludu doveo i članove svog fantomskog ekspertskog tima.

Naime, od jednog neformalnog susreta sa dvojicom stručnjaka, tokom kojeg je bilo reči o epidemiološkoj situaciji u Šapcu, Zelenović je pokušao da napravi osnivačku sednicu nekakvog ekspertskog tima za Šabac, kompromitujući samog sebe činjenicom da ga članovi tog tima demantuju.

Dakle, priča o ekspertskom timu je samo još jedna u nizu laži bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića, dokazanog eksperta za izigravanje izborne volje naroda i čuvanja fotelje i vlasti po svaku cenu.

Upravo čujem da je objavljeno kako sam na čelu tima za borbu protiv kovida 19 u Šapcu. Po sredi je nesporazum, jer nisam…

Publicerat av Zoran Radovanović Onsdag 22 juli 2020

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *