Od sutra do 23. aprila radovi na petlji Pećinci-Šimanovci

Na auto-putu E-70, petlja Pećinci – petlja Šimanovci, u smeru ka Šidu od sutra do 23. aprila, od 07 do 17 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovoza u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

Na auto-putu E-80, Niš – Pirot, u zoni tunela „Sopot“ – u toku su radovi na izgradnji nadvožnjaka. Za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake, u oba smera, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na putu Kladovo – Brza Palanka, obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta u Grabovici, do 1. juna.

Alternativni pravac za putnička motorna vozila – lokalne ulice u mestu Grabovica, a sva teretna motorna vozila i autobusi preusmereni su na alternativne putne pravce: Negotin – Štubik, Klokočevac – Porečki most i Porečki most – Kladovo, kaže se u saopštenju.

Na putu Vrdnik – Irig, radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije, uz povremeno naizmenično propuštanje vozila, trajaće do 30. aprila.

Adekvatna saobraćajna oprema i signalizacija upozoravaju na radove i smanjenje brzine.

Na putu Kneževići – Bela Zemlja – Užice, u mestu Bela Zemlja, od 08 do 15 časova do 1. juna radovi pod saobraćajem, uz povremene obustave saobraćaja. Alternativni putni pravac je lokalni put – Mačkat.

INFO 24 / RTV / Foto: RTV (Dejan Kreculj)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *