Novosadski putari i praznikom rade punom parom

Novosadski putari i prazničnim danima rade punom parom, kako bi se u što kraćem roku završili radovi na sanaciji prioritetnih saobraćajnica.

U toku su radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije na delu Futoškog puta, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope i ova deonica će tokom noći biti puštena u saobraćaj.

Sutra počinju radovi na četvrtoj deonici, od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana (bez raskrsnice), a saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci.

Zbog radova na popravci kolovoza, saobraćaj je obustavljen u delu Gagarinove ulice, na deonici od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta, kao i na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do Ulice Dinka Šimunovića (deonica iznad tunela). U ovoj fazi radova u potpunosti je omogućen prilaz Institutu kroz ulicu Put doktora Goldmana.

Na Bulevaru Jovana Dučića izvode se radovi na uređenju bankina te apelujemo na vozače da povećaju opreznost na ovom putnom pravcu.

Potpuna obustava saobraćaja je u delu Ulice Kraljevića Marka, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, kao i u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *