Novogodišnje Igre bez granica u “Plavoj hali“

Pod pokroviteljstvom Grada Čačka, a u organizaciji Sportskog centra “Mladost“, u nedelju, 25. decembra, održaće se Novogodišnje Igre bez granica, u sportskoj hali “Mladost“, (Plava hala) u Atenici, sa početkom u 17 časova.

U Igrama učestvuje 100 takmičara, uzrasta šest i sedam godina (2015. i 2016. godište), podeljenih u 10 ekipa (ekipe školica iz oblasti sporta i obrazovanja), koji će se nadmetati u tradicionalnim i modernim sportskim disciplinama.

Tri prvoplasirane ekipe će dobiti pehare, a za sve takmičare obezbeđene su medalje, zahvalnice za učešće i novogodišnji paketići.

Učesnici:

1. Škola fudbala „FOOT PRO“, Čačak
2. Obrazovno-kreativni centar „ZNAM ZA VIŠE“, Čačak
3. Košarkaški klub „MLADOST“, Čačak
4. Odbojkaški klub „BORAC“, Čačak
5. Škola stranih jezika „LITTLE BIG BEN“, Čačak
6. Atletski klub „ČAAK“, Čačak
7. Centar za srpski jezik „OD A DO Š“, Čačak
8. Centar korektivne gimnastike „Sokolana“, Čačak
9. Fudbalski klub „ARES“, Čačak
10. Karate klub „NEMANjA“, Čačak

Sa svojim koreografijama publici će se pretstaviti Baletski studio Doma kulture „ADAGIO AS“ i KUD „BAMBI“.

– Nakon sportskog dela Novogodišnjih Igara bez granica, za sve prisutne mališane, biće organizovan prigodan novogodišnji program, uz slikanje sa Deda Mrazom, princezama, vilama i drugim maskotama. Generalni pokrovitelj Igara je „DTM CONSULT“ D.O.O. iz Čačka, koji se postarao da svaki od učesnika bude darovan bogatim novogodišnjim poklonom. Zahvaljujemo se i našim ostalim prijateljima bez čije podrške ova manifestacija ne bi uspela! Ovim putem pozivamo sve zainteresovane, da nam se pridruže u nameri da našoj deci ulepšamo dan, pružajući im podršku i priliku da se pokažu – navode organizatori.

Ulaz na ovu manifestaciju je slobodan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *