Nove, jezive pretnje Tatića: Brojne osude, nadležni da hitno reaguju

Samo dan pošto je Vesna Pešić pretila ubistvom predsedniku Vučiću, i bivši čelnik opštine Vračar Slavko Tatić otvoreno zapretio predsedniku Srbije, ispisavši sramnu objavu na Tviteru: Samo mrtvi Vučići su dobri Vučići. Usledile brojne osude i pozivi nadležnima da hitno reaguju.

Nastavljeni su brutalni i jezivi napadi na predsednika Vučića i njegovu porodicu. Slavko Tatić, otac predsednika Opštinskog odbora DS Vračar Bogdana Tatića, bivši član Veća u opštini Vračar i funkcioner DS na toj opštini, na Tviteru je ispisao sramnu objavu. Haiku za danas: Samo mrtvi Vučići su dobri Vučići

SNS BG: Nadležni da hitno reaguju na pretnje Vučiću

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke pozvao je nadležne državne organe da ozbiljno shvate pretnje koje sada već svakodnevno „Ðilasovi poltroni“ upućuju Aleksandru Vučiću, te da što hitnije i oštro reaguju na pretnje koje predsedniku ugrožavaju život.

U saopštenju beogradski naprednjaci najoštrije osuđuju nastavak, kako kažu, monstruoznih pretnji smrću predsedniku Vučiću koje upućuju „Ðilasovi glasnogovornici“.

„Današnju morbidnu pretnju izrekao je Slavko Tatić, otac predsednika opštinskog odbora DS na Vračaru, koji je samo potvrdio da je politika Ðilasovaca mržnja, pretnje, nasilje i linč Aleksandra Vučića i njegove porodice“, navodi se u saopštenju GO SNS.

Vesić: Tužilac da reaguje na pretnje Slavka Tatića Vučiću

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić ukazao je da bi na ovakve „jezive pretnje“ morao da reaguje tužilac.“U skladu sa politikom terora i nasilja koju sprovodi Ðilas njegovi sledbenici svaki dan prete predsedniku Vučiću, njegovoj porodici, maloletnoj deci i njegovim saradnicima“, naveo je Vesić na Fejsbuku.

On je istakao da je Ðilasov cilj jasan, kao i sinoć u Hramu Svetog Save, da „isprovocira nerede i krv“. „Zna dobro Ðilas da mu je poslovno i lično svanulo kada je ubijen Zoran Ðinđić pa se valjda nada da se istorija ponavlja.

Zato njegovi sledbenici prete Vučiću i njegovoj porodici svaki dan“, ukazao je Vesić.

On ističe da bi na ovakve pretnje morao da reaguje tužilac, jer bi u svakoj demokratskoj zemlji oni koji ovako prete bili pozvani na odgovornost.

Slavko Tatić je na Tviteru napisao da su „samo mrtvi Vučići dobri Vučići“.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *