Nova sednica Kriznog štaba

Epidemiolog i član kriznog štaba Branislav Tiodorović, uoči sednice, poručuje da nije došlo do poboljšanja situacije u našoj zemlji i dodaje  da će, ako se nešto ne promeni, morati da se razmišlja o uvođenju rigoroznijih mera.

Na sednici Kriznog štaba bi prema najavama epidemiologa, trebalo da se donesu odluke o uslovima za ulazak u Srbiju u prazničnom periodu.

Iako brojevi blago padaju trenutna situacija sa korona virusom u našoj zemlji nije znatno poboljšana pa tako ,kaže epidemiolog Branislav Tiodorović  moraće  da se razmišlja o uvođenju novih  mera. Za sada su  izvesne novine kada je reč o  dolasku naših ljudi i stranaca u Srbiju.

Dosadašnje mere koje su oročene do 15 decembra dale su određene rezultate ali je opet primetno njihovo nepoštovanje u velikoj meri. Zato su,  upozorava Tiodorvić, moguće rigoroznije mere.

I epidemiolog  Predrag Kon potvrdio je  da će u ponedeljak na sednici Kriznog štaba svakako biti odlučeno o produženju mera koje već postoje i o eventualnom uvođenju novih.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet