Nema zaštićenih!

Pojedinci su pokrali milione. Ili pokrali ili iskoristili političku funkciju da zarade milione evra. Oni pripadaju bivšem režimu. Nažalost postoje i oni koji su iskoristili i sadašnju vlast da na nelegalan način dođu do bogatstva, zarade milione i da počine određena krivična dela.

Kada kažem iskoristili sadašnju vlast, mislim na neke pojedince koji su na funkcijama, kao i na one koji su biznismeni ili kriminalci a imali su podršku pojedinih političara, koji su na vlasti.

Zbog svega navedenog apsolutno podržavam i borbu protiv mafije i čišćenje naše države od kriminala i korupcije.

Sudeći prema raspoloživim informacijama i izjavama funkcionera naše Srpske napredne stranke u narednom periodu očekuje se ozbiljna čistka pojedinaca u našoj stranci.

Potpredsednik SNS Miloš Vučević je jasno rekao da u stranci postoje određeni krugovi koji su počeli da se ponašaju kao novi centri moći i da je o tome upozorio predsednika Vučića, rekavši mu da “mora da raščisti stvari” i da je “ta ekipa u stranci verovatno preuzela deo kontrole državnog sistema”.

Jedna grupa ljudi, koja je prema postupcima očigledno bila spremna na sve je zbog lične koristi pokušala da, citiraću člana Predsedništva iz moje SNS Irenu Vujović, “pokušala da uzdrma državni poredak i unizi ugled SNS-a” i oni će “biti pravi ogledni primer beskompromisne borbe za vladavinu prava, od strane istinskih članova SNS-a, vođenih isključivo idejama patriotizma i prosperiteta Srbije”.

Siguran sam i ja da građani prepoznaju sve napore svih časnih državnih i stranačkih funkcionera SNS-a i njihovih saradnika koji su se ugledali na predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića da se hrabro i energično bore protiv mafije.

Svima nama najbolji primer daje svojim ličnim postupcima predsednik Vučić na koga treba svi da se ugledamo.

Praćenje i prisluškivanje porodice predsednika Aleksandra Vučića je za najveću moguću osudu. Svi koji su u tome učestvovali bi trebalo da odgovaraju u skladu sa zakonom.

Niko nije jači od države! Nema zaštićenih!

To je rekao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić!

INFO 24 / Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet