Nedeljković: Na Vračaru ne postoje „fantomski“ glasači!

Poslednjih nekoliko dana, pojedini mediji plasirali su priču da  u ruiniranom objektu, u ulici Cara Nikolaja 72 na Vračaru,  navodno boravi više od dvadeset novih Vračaraca, spremnih da na predstojećim beogradskim izborima podrže vladajuću stranku i odbrane Beograd od opozicije. Zbog te priče, danas je predsednik ove gradske opštine, prof. dr Milan Nedeljković, posetio vlasnika  pomenutog objekta, kako bi javnost bila obaveštena da li je to istina ili ne, u ujedno da se u ime grada, izvini tom čoveku zbog velikih pritisaka koje trpi ovih dana.

Na biračkom mestu 37, u opštini Vračar, na narednim izborima biće više ljudi nego ranije, tvrdi Borko Stevanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde. On tvrdi da   u  ruiniranom objektu, u ulici Cara Nikolaja 72, navodno boravi više od dvadeset novih Vračaraca, spremnih da na predstojećim beogradskim izborima podrže vladajuću stranku i odbrane Beograd od opozicije. Vlasnik objekta, pak, za medije kaže da je to čista i laž i da više ne može da izdrži toliki medijski pritisak.

„Ne znam odakle im ta ideja da ovde živi dvadeset ljudi… Ni deset nas nema. Ovde smo moja porodica i ja, ovde je moja supruga rođena.  Ja sam jako uznemiren, jer mi razni mediji svaki dan dolaze ovde, to je preveliki pritisak  za mene“, kaže vlasnik objekta.

Predsednik GO Vračar, prof. dr Milan Nedeljković, posetio je danas pomenutu lokaciju i naglasio da je veoma uznemiren, kao i građani Vračara, zbog medijske hajke i na pojedince i na samu opštinu.

„Mi smo  proverili ove navode i videli da to nije tako. Ovde nema 20 ljudi, a pojavilo se uznemirenje među svima nama. Ja volim da je sve tačno  i zato sam danas došao ovde, do vlasnika objekta, da mu se izvinim za pritisak koji trpi i da ga malo smirim, ali i da sa kamerom sve ovo obiđemo i vidimo šta je prava istina“, kaže za INFO 24 prof. dr Milan Nedeljković, predsednik GO Vračar.

Nedeljković poručuje svim građanima da je opština njihov servis i da će uvek stati u zaštitu svih, a naročito kada su u pitanju, kako tvrdi, napadi i laži iscenirani od strane političkih organizacija.

Nada Dželebdžić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *