Nastavlja se histerija dela opozicije

Ne mogu da razumem ludačke i besne napade dela opozicije na nas iz Srpske napredne stranke. Prvo mi nije jasno da li je moguće da im skoro ništa nije sveto.

Mimo zdravog razuma i mimo svih kodeksa zloupotrebljavaju na bolestan način strašne tragedije koje su se dogodile na Vračaru i u okolini Mladenovca i Smedereva.

Uz to nije im sveto ni pravilo da ništa nisu kriva deca političkih protivnika. To potvrđuje i novi talas napada na decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nastavljena je histerija dela opozicije.

Imao sam prilike da čujem sramne optužbe i napade opozicije na sednici Skupštine opštine Vračar. Njima je krivo opštinsko rukovodstvo zbog svih ovih tragičnih dešavanja. Sram da ih bude. Kakve veze imaju predsednik Opštine Vračar ili načelnik Policijske stanice Vračar sa činjenicom da je jedan monstrum ubijao decu u školi. Ne daj Bože da se takav ili sličan zločin više ikada bilo gde ponovi.

Onda danima slušamo deo opozicije koji ludački i neartikulisano zloupotrebljava tragedije i napada vlast u Srbiji zbog toga.

A svedoci smo kako deo opozicionih lidera i na ulici i na sednicama Skupštine Srbije koristi svaku priliku da napada predsednikovog sina Danila Vučića a počeli su ponovo da napadaju i Milicu i Vukana Vučića.

I kada deo nas iz SNS odgovori na sramne napade od strane opozicije onda krenu po njihovim tajkunskim medijima još više da nas napadaju. Kako u tajkunskim medijima tako i na sednicama Skupštine ili prilikom protesnih šetnji.

Vreme je da opozicija prekine sa jezikom mržnje i pozivom na nasilje.

Za Srbiju je najbolja politika mira i stabilnosti a to je politika Aleksandra Vučića.

Uglješa Mrdić

6. jun 2023. godine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *