Napadaju Vučića da bi urušili Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prilikom obraćanja javnosti, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji jasno rekao da neće dozvoliti urušavanje Srbije ni izvan Srbije, ni u Srbiji, ni sa Vračara. Kada je rekao sa Vračara, tu je jasno i glasno mislio na sve one koji ne misle dobro Srbiji, a koji svoje političko delovanje skoncentrišu na centralne beogradske opštine, na Beograd i upotrebljavaju sve moguće metode ne bili urušili vlast Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.
Ti centri moći u pojedinim opozicionom strankama imaju svoje pipke i u regionu. Oni se tajno sastaju i na Vračaru, i u Trstu i u Crnoj Gori. Oni imaju i svoje junake. Jedan od junaka tih opozicionih centara moći koji žele po svaku cenu da sruše Aleksandra Vučića je i Radoje Zvicer, pa i njihovi istomišljenici prilikom nedavnih neželjenih dešavanja na Cetinju, nosili su i dres na kojem piše Zvicer 23, svetlo zelene boje.
Dakle, to su pristalice one politike, politike protiv Aleksandra Vučića koji nemaju junake kao što mi imamo junake u Srbiji poput Novaka Đokovića i drugih naših sportista čije dresove i slike nosimo, oni imaju junake kao što je Radoje Zvicer, vođa Kavačkog klana koji podržava one opozicione elemente koji žele da sruše Aleksandra Vučića.
Pri tom, svedoci smo da ne prođe dan, ali bukvalno da neko iz dela opozicije okupljene oko Dragana Đilasa i Marinike Tepić putem društvenih mreža i putem sredstava javnog informisanja ne uputi pretnje na račun predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.
Zato, upućujem pitanja nadležnim državnim institucijama, prvenstveno MUP-u, tužilaštvu i Ministarstvu pravde – šta rade sve državne institucije, ne samo da zaštite predsednika Vučića i njegovu porodicu, nego i da se procesuiraju ove pretnje?
Predsednikov sin Danilo ne može da ode na godišnji odmor, ne može da ode na more da ga ne fotografišu pojedini opozicioni lideri i njihovi saradnici i to ne objave javnosti. Dakle, oni i dalje prate kretanje porodice Vučić, oni i dalje na najgori mogući način prete, a mene je sramota da prenesem te pretnje i uvrede na račun Vukana, Danila i Milice, dece našeg predsednika.
Sve to rade samo zato što im je cilj da uruše Srbiju, a da bi urušili Srbiju moraju da sruše Aleksandra Vučića. Znaju da je svakome od nas slaba tačka naša porodica. Zato i prete predsedniku, zato mu i prate decu i gledaju na svaki način da oslabe Aleksandra Vučića.
Zato ne može naš predsednik da nastavi ovako dobro da vodi politiku ako nema podršku svih nas, prvenstveno državnih institucija, prvenstveno što se tiče zaštite bezbednosti porodice.
Zato postavljam pitanje i pozivam nadležne organe da reaguju još brže i efikasnije, imamo mi povremena saopštenja o odlučnoj reakciji tužilaštva ili policije što se tiče pronalaska nekoga kada preti smrću, ali to je nedovoljno, jer su ovi napadi svakodnevni.
Ako državne institucije budu reagovale brže i efikasnije, ja se nadam da će se u Srbiji probuditi svest, čak i među onima koji su protiv vlasti Aleksandra Vučića, da ga kritikuju politički, a da njegovu porodicu ostave na miru.
Svaka porodica je svetinja, svačija deca su svetinja. Nemojte, Dragane Đilasu, Marinika Tepić i ostali i vaši saborci, nemojte da uzimate porodicu Aleksandra Vučića u usta u vašoj političkoj borbi. Iznesite program ako ga imate, a nemate. Vaš jedini program je da se vratite na vlast, da otimate kao što ste otimali od građana Srbije. na kraju, uzdam se u državne institucije.
Nadam se da će svi ovi tzv. junaci preko tvitera i društvenih mreža koji ludački prete da će biti i pronađeni i uhapšeni i procesuirani.
Zašto? Zbog Srbije, zbog bezbednosti dece, zbog bezbednosti svih porodica u Srbiji.
Da bi mogli da nastavimo i da se borimo za našu decu i da pravimo rezultate i da Aleksandar Vučić zajedno sa svojim saradnicima i Vladom Srbije nastavi da Srbiju vodi u sigurnu budućnost, sve državne institucije u Republici Srbiji moraju da rade brže i efikasnije i svačija porodica da bude bezbedna. Hvala. Živela Srbija.

Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *