NAGRADE POSLOVNIM VIZIONARIMA: U Kraljevu uručena priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” za Raški i Moravički okrug

U cilju afirmacije i isticanja privrednog i društvenog stvaralaštva, u Svečanoj sali kraljevačke Gradske uprave uručena su tradicionalna priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za područje Moravičkog i Raškog okruga.

Ovo prestižno priznanje, pod pokroviteljstvom Privrednih komora Srbije i Vojvodine, dodeljuju Univerzitet u Novom Sadu, Univerzizet u Beogradu i „Medija Invent“ Novi Sad, i to već pune 22 godine birajući najbolje poslovne stvaraoce i vizionare koji se značajno ističu u svojim oblastima.

Ovom prilikom uručeno je 17 priznanja pojedincima, privrednim i društvenim subjekatima sa područja Raškog i Moravičkog okruga, među kojima se se našli i direktor regionalne Privredne Komore Zvonko Tufegdžić, Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, dr Mišo Kolarević, direktor Veterinarskog instituta Kraljevo, Dejan Stanojević, direktor Specijalne bolnice „Merkur“ u Vrnjačkoj Banji i kraljevačka Opšta bolnica „Studenica“.

– Svi laureati predstavljaju najbolje među najboljima u poslu kojim se bave, a ova nagrada bi trebalo da bude dodatni podsticaj da postanu još bolji i uspešniji i tako doprinesu razvoju naše zemlje – rekao je Zvonko Tufegdžić, direktor RPK Raškog i Moravičkog okruga, zahvaljujući se u ime nagrađenih.

Odluku o dodeli priznanja koje čine Povelja i zlatnik sa likom velikog srpskog trgovca i dobrotvora iz 19. veka, dunavskog kapetana Miše Anastasijevića, doneo je Žiri koji čine istaknuti profesori, ekonomisti i novinari.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *