Momirović: Neću dozvoliti kašnjenja na izgradnji nadvožnjaka preko brze pruge u Batajnici

,,Posle skoro šezdeset godina se napokon investira u  železnice Srbije, i to u najbržu prugu u Istočnoj Evropi, zato ne možemo da dopustimo bilo kakva kašnjenja u radovima’’ istakao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović u današnjem obilasku radova na izgradnji nadvožnjaka preko brze pruge ka Novom Sadu u batajničkom kraju Šangaj.

Momirović je u obilasku radova sa predsednikom opštine Zemun Gavrilom Kovačevićem apelovao na izvođače radova da maksimalno poštuju zadate rokove i ubrzaju radove bez izgovora.

,,Pruga mora da ostvari benefite za sve građane koji žive na relaciji od Beograda do Novog Sada, a sutra i od Novog Sada do Subotice. Ne smemo da dozvolimo ni na jednoj deonici da građanima bude prekinuta saobraćajna komunikacija. Definitivno imamo kašnjenja u radovima na nadvožnjaku u Batajnici u naselju Šangaj, koji momentalno moraju biti ubrzani od danas.  Budite uvereni da kao ministar u ovom resoru, neću dozvoliti da bilo šta koči projekat brze pruge koji će po završetku doneti samo dobrobit građanima i privredi’’ rekao je Momirović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *