Mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica i na pijaci „Bajloni“

Na pijaci Skadarlija, poznatijoj kao Bajloni, postavljena je prva mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica sa bankomatom, saopštilo je  Javno komunalno preduzeće Gradske pijace.

Od četvrtka do subote od 08 do 13 sati posetioci ove pijace kao i prodavci, moći će da podižu gotovinu sa bankomata, a u mobilnoj ekspozituri biće pružane sve druge vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri: uplate, isplate, kao i otvaranje tekućih računa, ističe se u saopštenju.

 „JKP  Gradske pijace omogućava snabdevanje stanovništva životnim namirnicama, uz visok stepen odgovornosti u okolnostima koje nas prate već punih 11 meseci. I pored toga, ovo Preduzeće kontinuirano radi i na  podizanju nivoa pijačnih usluga i uslova na pijacama. Negujemo i čuvamo tradicionalan način prodaje, ali vodeći računa o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca. S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvode još jednu novinu koja će značajno  mnogima olakšati kupovinu“, navedeno je u saopštenju.

Mobilna ekspozitura sa pijace Skadarlija, narednog četvrtka, 11. marta, seli se na pijacu Zvezdara, poznatiju kao Cvetkova pijaca.

Postavljanje mobilne ekspoziture Banke Poštanska štedionica učiniće da građanima kupovina na pijacama bude još ugodnija, uz mogućnost da  jednostavno i nesmetano obave i bankarske usluge.

„Beogradske pijace su za naše sugrađane nezamenljiva mesta kvalitetne nabavke svežih namirnica, za prodavce mesta direktnog i sigurnog plasmana, dok su za mnoge  firme zbog posećenosti i lokacija na kojima se nalaze, mesta na kojima mogu nadograditi dobar imidž“, navode u JKP Gradske pijace.

U Banci Poštanska štedionica izražavaju zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom sa JKP Gradske pijace i navode da su mobilne ekspoziture na raspolaganju klijentima još od proleća prošle godine i da su se pokazale kao pun pogodak naročito u trenutnim epidemijskim okolnostima.

Banka Poštanska Štedionica je jedinstvena u Srbiji po usluzi mobilne ekspoziture.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *