Mirković: Uprkos svim Ðilasovim lažima, Srbija napreduje

Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka će nastaviti da razvijaju Beograd i Srbiju i da se svuda i na svakom mestu bore za svetliju budućnost svih građana, bez obzira na konstantne laži Ðilasa, Jeremića, Obradovića i njihovih marioneta, poručio je član OG SNS u gradskom parlamentu.

Mirković kaže da je Dragan Ðilas bio najgori gradonačelnik u istoriji, čije se, kako ističe, prevare mere stotinama miliona evra otetih od građana Beograda i Srbije.

U izjavi dostavljenoj medijima, Mirković ističe da Ðilas ponovo prevazilazi samog sebe i ludilo koje je zahvatilo sve u tom, prema njegovim rečima, propalom SzS-u.

„Nebuloznim optužbama i ponavljanjem mnogo puta istinom razbijenih laži, Ðilas misli da će time sakriti sve svoje lopovluke i marifetluke“, naveo je Mirković.

Ukazuje da je Ðilas od propalog preduzetnika i 74.000 evra došao do bogatstva od 25 miliona evra i to samo u nekretninama.

Ðilasu, kaže, ni to nije bilo dovoljno pa je svojim firmama, kao pravi gospodar medija i reklamnog prostora na njima, obezbedio 620 miliona evra dobiti i to sve u vreme dok je bio državni i funkcioner DS-a.

„Kao gradonačelnik Beograd i Beograđane je ekonomski uništio i zadužio za 1,2 milijarde evra dok je samo u dve afere Bulevar kralja Aleksandra i podzemni kontejneri proneverio čak 12 miliona evra“, naveo je Mirković.

Podseće da je u vreme Ðilasove vlasti se propadalo i sve se gasilo sem, kako navodi, njegovog bogatstva koje je samo raslo.

„Dok se hiljade fabrika gasilo, više stotina hiljada ljudi ostajalo bez posla, Dragan Ðilas je sa svojim satrapama pustošio sve što je stigao, pa je tako i roditeljima naplaćivao duplo vrtiće i tako oštetio čak 15.000 porodica“, naveo je takođe Mirković.

Zaključuje da iz svega navedenog je jasno da takva osoba poput Ðilasa ne zaslužuje da mu se poveri ni 100 dinara, a kamoli, kako kaže, budućnost Beograda i Srbije.

„Bez obzira na konstantne laži Ðilasa, Jeremića, Obradovića i njihovih marioneta, Aleskandar Vučić i Srpska napredna stranka će nastaviti da razvijaju Beograd i Srbiju kao i da se svuda i na svakom mestu bore za svetliju budućnost svih građana“, ističe Mirković.

Poredeći podatke iz perioda Ðilasove vladavine sa današnjim, Mirković ukazuje da sada Srbija ima nove fabrike, da je nezaposlenost u Beogradu 7,7 odsto, a da je u Ðilasovo vreme bila 25,5 odsto, prosečna plata prelazi 600 evra, dok je 2013. bila 460 evra.

Sve to su, ističe Mirković, najbolji dokazi i potvrda da se Srbija kreće u pravom smeru i da je, kako ističe ogromno poverenje građana koje ima Aleksandar Vučić, opravdano i potkrepljeno konkretnim rezultatima.

INFO 24 / Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *