Mirković: Ðilas prethodne laži zatrpava novim

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković ocenio je da je današnje izlaganje predsednika SSP Dragana Ðilasa nastavak kontinuiranog iznošenja neistina i „bedne demagogije“.

On je u saopštenju ocenio da Ðilas svaku prethodnu laž pokušava da zatrpa novom, a kao najveći „uspeh“ njegove stranke u protekloj nedelji smatra to što je Borko Stefanović pisao jednoj ambasadi i u tom pismu blatio svoju zemlju.

„Samo ovaj primer pokazuje šta misle Srbiji i da im je maksimum bedno piskaranje“, navodi Mirković u saopštenju.

Smatra i da Ðilas svoje licemerje svakodnevno pokazuje i da pokušava da „opere“ sve ono što je činio dok je bio na vlasti, a sada samo još ne obećava kišu zlatnih poluga.

Mirković ocenjuje da čovek koji je oštetio 15.000 porodica duplo im naplaćujući vrtiće, ostao dužan porodiljama, uveo rijaliti program u Srbiju, zadužio grad za 1,2 milijarde evra, a od sebe napravio milionera, nema pravo da priča o budućnosti ni Beograda ni Srbije.

„Kako je sve radio na divlje, mutno i radi lične promocije, tako je sada briljirao sa idejom da se na škole nadogradi sprat, kao da su u pitanju lego kocke, a ne objekti u kojima deca provode vreme“, navodi Mirković.

On kaže da će za samo godinu dana biti izgrađeno 11 novih vrtića kojima će se rešiti liste čekanja.

Napominje i da se „kukanje“ za RTS-om nastavlja, jer „opet bi da u trgovini sekundama svojim firmama obezbedi 619 miliona evra profita“.

Sitno politikanstvo koje se svelo na „sve ću ja bolje samo da sednem u fotelju“ nigde neće proći, ocenjuje Mirković i dodaje da ga podržava u odluci da izađe na izbore za dve godine, jer će nakon njih „jednom za svagda otići na smetlište političke istorije“.

„Umesto prljave kampanje Aleksandar Vučić i SNS svaki svoj dan posvećuju kvalitetnijem životu svih ljudi u Beogradu i Srbiji, jačanju ekonomije, izgradnji infrastrukture, smanjenju nezaposlenosti i boljeg sutra naše dece, a kada dođu izbori, građani će još jednom te rezultate nagraditi podrškom, poverenjem i još jednom ubedljivom pobedom naše politike“, zaključio je Mirković, saopštio je GO SNS.

INFO 24 / Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *