Mir i stabilnost

Svaka čast državi Srbiji i njenom rukovodstvu na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na odličnim rezultatima u 2020. godini.

Uprkos korona virusu naša država je zabeležila najbolje rezultate u ekonomiji u celoj Evropi. Pritom smo kao država odlično odreagovali što se tiče jačanja zdravstvenog sistema i u borbi protiv korona virusa.

U narednoj godini cilj naše države je jačanje mira i stabilnosti, borba za zdravlje i podizanje životnog standarda svih naših građana.

Da bi sve to moglo lakše da se ostvari svi mi koji živimo u Srbiji moramo da imamo svest šta su naši prioriteti. A to je svakako sve što je vezano za zdravlje naših porodica, prijatelja, komšija i svih građana koje god nacije i vere bili i kako se god zvali i gde god živeli u Srbiji.

Želim da pohvalim sve rezultate naših institucija poslednjih nedelja u borbi protiv kriminala i korupcije. Da nema smanjenja kriminala i korupcije, ne bi bilo ekonomskog napretka i lakšeg ostvarenja svih rezultata po pitanku mira i stabilnosti.

U narednom periodu vidim našu Srbiju sa još jačom ekonomijom i sa nastavkom realnog rasta plata i penzija. Posebno mi je drago što naša država posebno brine kako o najmlađima tako i o našim dragim penzionerima.

Svako normalan i dobronameran treba da pozdravi te rezultate.
Srbija jača. Jačanjem Srbije podiže se na siguran način standard naših građana.

Veliko hvala svima onima koji su zaposleni u zdravstvenom stanju.
Naši lekari i drugi zaposleni u zdravstvu su naši junaci, koji žrtvuju svoje živote ne bi li spasili zdravlje naših građana.

Želim sve najbolje svim građanima Srbije, Republike Srpske i našem narodu gde god živi u 2021. godini i u svim narednim godinama koje dolaze.

INFO 24 / Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *