MINISTARSTVO PRAVDE: Niko neće zaustaviti nadležne organe u borbi protiv kriminala

Tekst objavljen na portalu Krik predstavlja do sada nezabeležen napad na predsednika  Aleksandra Vučića. Isti tekst je brutalni primer gnusnih laži i spinovanja u cilju pokušaja diskreditacije kako predsednika Vučića tako i njegove porodice i saradnika.

Postavlja se pitanje na koji način su novinari KRIK-a došli do iskaza okrivljenog Belivuka i da li su imali saglasnost ovlašćeog tužioca da isti plasiraju u medije. I ako prenebregnemo ove  veoma važne činjenice koje nesporno  ukazuju na postojanje niza krivičnih dela jer se u konkretnom slučaju radi o krivičnom premetu koji u ovom stadijumi tužilačke istrage nosi oznaku tajnosti, postavlja se pitanje da li je normalno da novinari poklanjaju veru iskazu čoveka koji se sumnjiči za sticaj najtežih krivičnih dela. Da li je to nova normalnost koja se formira od strane KRIK-a i ostalih kritizera aktuelne vlasti.

Iako je svakom pravniku koji se ikada bavio krivicom poznato da okrivljeni u svojoj odbrani može da iznosi sve ono što smatra da mu ide u prilog, novinari KRIK-a i njihovi nalogodavci isti iskaz senzacionalistički plasiraju u bezuspešnom pokušaju da komromituju predsednika Vučića.  Umesto da hvale čoveka koji od Srbije pravi sigurnu i bezbednu zemlju bez kriminala oni i njihovi predpostavljeni na svaki način žele da ga sklone iz političkog života.

Predsednik Vučić je objavio rat mafiji a Vlada Republike Srbije je odlučna da u tom ratu pobedi i niko neće zaustaviti nadležne organe u borbi protiv svih oblika kriminala. Ministartvo pravde će dati svoj maksimalni doprinos da R.Srbija bude pravna država u kojoj će svi izvršioci krivičnih dela biti adekvatno sankcionisani.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *