Ministar Vulin: Predsednik Vučić prvi državnik u modernoj istoriji Srbije koji se organizovano posvetio pitanju stanova za pripadnike službi bezbednosti

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas uručenju ključeva novoizgrađenih stanova pripadnicima snaga bezbednosti u Kraljevu i istakao da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prvi srpski državnik u modernoj istoriji Srbije koji je na organizovan i osmišljen način započeo brigu o ovom važnom, životnom pitanju pripadnika službi bezbednosti.

„Svi vi, bez obzira da li ste vojska, policija, zaposleni u Ministarstvu pravde, Bezbednosno-informativnoj agenciji, odlučili ste da svoj život posvetite Srbiji“, naglasio je ministar Vulin, ukazavši da država na ovaj način želi da se pripadnicima službi bezbednosti oduži za požrtvovanost i dvadesetčetvoročasovni rad za bezbednost građana.

Prema njegovim rečima, Srbija nije velika zemlja koja u času nevolje može da deli vojsku, policiju, Bezbednosno-informativnu agenciju.

„Kada je teško, mi budemo svi jedno i svi zajedno i vaša vrlina je u tome što ne tražite nagradu za ono što radite i što kada je teško ne kažete zaboravili su nas u godinama pre toga, naš standard nije bio dovoljno visok, niste brinuli o nama. Kada je teško, građanima Srbije i srpskom narodu gde god da živi vi budete tu za njega“, naglasio je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, došlo je vreme da se Srbija oduži pripadnicima službi bezbednosti jer su bili tu kada je teško i biće tu kada bude teško, a da ništa zauzvrat ne traže.

„Biti pripadnik službi bezbednosti nije posao, to je životna misija, opredeljenost da, nosili uniformu ili ne, bili na poslu ili ne, budete tu da sačuvate svakog građanina ove zemlje i učinite da život naše dece bude bolji, sigurniji i da žive u Srbiji koja je vredna ponavljanja“, poručio je ministar Vulin.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet