Ministar Vulin odao poštu policajcima koje su ubili šiptarski teroristi: Heroji koji su dali svoje živote braneći Srbiju neće biti zaboravljeni

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin položio je danas u Beogradu venac na spomen-obeležje u znak sećanja na policijske službenike koji su žrtvovali svoje živote vršeći službenu dužnost zarad mira i bezbednosti Srbije i poručio da nijedan pali heroj koji je dao život braneći Srbiju i njen poredak nikada neće biti zaboravljen. 

„Šiptarski teroristi 13. maja 1981. godine su ubili četiri pripadnika tadašnjeg Saveznog ministarstva unutrašnjih poslova Jugoslavije“, rekao je ministar Vulin i dodao da je duga istorija terorizma i borbe protiv njega.

Ministar je naglasio da niko ko je dao svoj život, ugrozio svoje zdravlje braneći građane Srbije, boreći se za red i zakon, neće ostati zaboravljen.

Dodao je da njihove porodice imaju naše saosećanje, da se o njihovoj deci brine i da se uspomena na njih čuva uz veliko i iskreno poštovanje.

„Danas se sećamo onih koji su svoje živote dali 1981. godine i podsećamo da su  Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi pripadnici policije uvek tu za svakog građanina naše zemlje, ne pitajući za veru ili naciju, vodeći računa da sačuvaju red, mir, zakonitost“, istakao je ministar Vulin.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *