Ministar Mali na promociji nove Dina kreditne kartice Komercijalne banke

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije danas je prisustvovao promociji nove Dina kreditne kartice Komercijalne banke koja je održana u Kombank dvorani u Beogradu i tom prilikom građanima Srbije poželeo da u narednoj i godinama koje dolaze imaju još više novca i da domaću karticu više koriste.

Promociji nove Dina kreditne kartice Komercijalne banke prisustvovali su i guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, kao i predsednik IO Komercijalne banke Vladimir Medan.

Reč je o kartici koja ima najduži model otplate od svih kreditnih kartica iz Dina programa banke, najpovoljniju kamatnu stopu i njome se može plaćati na rate kod trgovaca sa kojima banka ima ugovorenu saradnju.

„Građanima Srbije želim da imaju što više novca na toj kartici, to je moja želja za 2020. godinu i godine koje dolaze. Mi ćemo se kao Vlada potruditi da nam standard raste iz godine u godinu, da imamo još bolju i lepšu Srbiju, da rastu plate i penzije i da se te Dina kartice, na kraju krajeva, zbog toga i više koriste“, istakao je ministar Mali.

Beograd, 26. decembra 2019.- Ministar finansija Sinisa Mali (L) govori, guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabakovic (3D), predsednik IO Komercijalne banke Vladimir Medan (2D) na promociji DinaCard kreditne kartice, cije je zastitno lice atleticarka Ivana Spanovic. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

On je istakao da će u subotu 28. decembra biti predstavljen projekat „Srbija 2025“, investicioni program od preko 12 milijardi evra, koji će dodatno doprineti rastu naše ekonomije.

„Idemo sa tim da nam se grade auto-putevi, da nam raste naša ekonomija, da nam raste naša privreda, što će dovesti do većih prihoda u budžetu. To za građane znači i veće plate i veće penzije. Mi ćemo se kao Vlada potruditi da nam raste standard iz godine u godinu, da imamo još bolju i lepšu Srbiju, da rastu plate i penzije i da se te Dina kartice, na kraju krajeva zbog toga i više koriste“, rekao je Mali.

On je naveo da i ceo bankarski sistem treba da podrži očekivani rast, te da je zato važno da se razvija i Komercijalna i ostale banke, da se, kako je ocenio, širi dijapazon usluga i da se domaći proizvod – Dina kartica što više korsti.

Ministar finansija čestitao je guvernerki Tabaković na svim rezultatima koje je postigla Narodna banka Srbije i podsetio da je kurs poslednjih godina stabilan, kao i inflacija.

On je ponovio da je zahvaljujući teškim merama sada otvorena mogućnost za napredak.

„Naša želja je da još brže u narednom periodu dižemo i gradimo standard“, naveo je Mali i građanima Srbije poželeo sve najbolje u 2020. godini.

Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković ocenila je da Komercijalna banka nudi široku lepezu proizvoda.

Beograd, 26. decembra 2019.- Sleva nadesno: Ministar finansija Sinisa Mali, guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabakovic, zastitno lice Komercijalne banke, atleticarka Ivana Spanovic, predsednik IO Komercijalne banke Vladimir Medan i trener Ivane Spanovi, Goran Obradovic na promociji DinaCard kreditne kartice. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

„Nemačka, Francuska, nordijske zemlje i još par onih koje se svrstavaju u red uspešnijih, imaju domaću karticu. Srbija se po mnogo čemu danas svrstava među njih“, rekla je guvernerka Tabaković.

Predsednik IO Komercijalne banke Vladimir Medan kaže da su odlučili da prošire ponudu, uz nastavak podržavanja i promovisanja nacionalnog kartičnog brenda, i to izdavanjem nove Dina kartice, ali i proširenjem funkcionalnosti postojećih debitnih kartica.

„Na ovaj način, Komercijalna banka konkretno doprinosi daljem finansijskom i ukupnom privrednom razvoju Srbije, i dokazuje da sa poslednjim, odličnim poslovnim rezultatima nećemo stati“, naveo je Medan.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *