Milun Todorović osudio napade na Vučićevu decu

Nastavlja se praksa da po dobro utvrđenom principu, da opozicija preko svojih medija pokušava da kriminalizuje sve u našem društvu, pa tako i članove porodica ljudi iz vlasti, kao sredstvo političke borbe. Skandalozno stavljanje nečijeg deteta, poput sina predsednika Republike u kontekst „ratova podzemlja“ i hajka na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, predstavljaju sramotu koju srpski narod ne poznaje u svojoj istoriji.

Takvi napadi pokazuju, da pojedinci, tzv. lideri, tzv. Saveza za Srbiju, ne biraju sredstva za ostvarivanje svojih promašenih političkih ciljeva.

Neće u našoj Srbiji biti građanskog sukoba, neće se ni Đilas ni njegova družina vratiti na vlast, neće se ostvariti bolesne ambicije promašenih i potrošenih političara!

Nećemo pristati na vaše etiketiranje, ne možete nas poniziti, ne možete nas uvrediti, niti nas na izborima pobediti, zato što znamo ko smo – zato što živimo zajedno sa našim narodom, zato što smo u taj narod, u njegovu tradiciju i veru, duboko ukorenjeni.

Videla je Srbija loše izrežiranu predstavu, videla je Srbija Đilasove lažne suze, videla je Srbija da i bogati plaču! Videla i smejala se, jer je prepoznala prevaru.

Nije lako, ali budi muško Đilase i obriši suze, jer za razliku od tebe, tvoju decu niko, nigde i nikad nije pominjao!!!

Mi se politikom bavimo zbog budućnosti sve dece, tako da nema ničega pokvarenijeg i bezobzirnijeg od korišćenja dece u političkoj kampanji. Ni svoje, ni tuđe dece!

Politici je mesto u Narodnoj skupštini, sa argumentima i konkretnim rezultatima, a ne na ulici, na izborima sa olovkom, a ne na terasama sa šerpama.

Izbori su zakazani. Ovakvi napadi su za nas obaveza više da se borimo za pristojnu i jaku Srbiju. Zbog naših predaka, a posebno zbog sve naše dece, mi još odlučnije idemo napred – brže, jače, bolje!

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *