Milun Todorović kandidat za drugi mandat gradonačelnika Čačka

Aktuelni gradonačelnik Čačka Milun Todorović dobio je poverenje predsednika stranke Aleksandra Vučića da se i na ovim izborima kandiduje i da u narednom periodu vodi Čačak. Todorović je iz vrha stranke dobio i poverenje da ubuduće bude prvi čovek Gradskog odbora SNS-a u Čačku.

„Mislim da smo uspeli da pokrenemo Čačak. Lično, kada je o meni reč, imam dovoljno snage i energije i siguran sam da će Čačak napredovati još krupnijim koracima. Tačno je da ću biti kandidat za još jedan mandat na čelu našeg grada”, rekao je Todorović.

Inače, brojni Čačani smatraju da je Milun Todorović, iako relativno iznenada došavši na mesto prvog čoveka u grada, postigao odlične rezultate u četvorogodišnjem mandatu, po kojima se svrstava na mesto najuspešnijeg gradonačelnika u tri poslednje decenije.

Od 2017. broj nezaposlenih Čačana na spiskovima Nacionalne službe skoro je prepolovljen, sa 10.480 na 5.800, koliko ih je danas na evidenciji.

„Sledi prijem radnika u nove fabrike „Forverk” i „Eldizi”, koje će poslovati na 43.000 izgrađenih kvadrata u Preljini. Tu već radi 105 ljudi, a u „Viland ilektriku” na prostoru „Cera” još 110“, kaže prvi čovek Čačka.

Država je obezbedila 330 miliona dinara za gradnju Naučno tehnološkog parka takođe u „Ceru”, a zahvaljujući dokazanom radu uprava Čačka na čelu sa Todorovićem dobila je čak 86 naloga za asvaltiranje i uređenje saobraćajnica u ovom kraju, i radovi će početi s prvim danima proleća.

Gordana Injac / INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *