Milun Todorović: Formiraćemo gradski odbor i spremni idemo na republičke i lokalne izbore

Aktuelni gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, postavljen je 21. oktobra, i to od strane Aleksandra Vučića, na mesto poverenika GO Srpske napredne stranke za Čačak. Todorović je za Moravički portal istakao da mu je tim činom predsednik Vučić ukazao veliku čast i poštovanje.

„Pre svega, ovo poverenje koje mi je ukazano od predsednika stranke doživeo sam kao nagradu za rad i rezultate, koji gradski odbor postiže unazad četiri godine. Imamo želju da nastavimo još bolje i kvalitetnije da radimo, i to na svim poljima. Spustamo se prvo u bazu – u mesne odbore, i trudićemo se da svaki član bude ispoštovan, ali i da ima mogućnost i šansu i za publikaciju, ali i za napredovanje u stranačkim organima. Takodje, očekujem i kroz stručne savete, čije nas formiiranje očekuje sredinom decembra meseca, da kompletiramo ceo gradski odbor i budemo spremni za nastupajuće republičke i lokalne izbore“, naglasio je Milun Todorović.

Inače, Srpska napredna stranka u Čačku broji 9.181 člana, a Todorović naglašava da je ova stranka otvorena i da će uvek biti otvorena za nove članove bez  bilo kakvih predrasuda.

„Dakle, svako ko vidi snagu u Srpskoj naprednoj stranci, koja menja Srbiju na bolje, koja vidi perspektivu  u politici Aleksandra Vučića, imaće svoje mesto u stranci, a onda je na njemu da se dokaže svojim  radom koliko vredi, naravno, i kroz stranačke organe, ali i kroz funkcije koje ga očekuju. Uvek apostrofiramo na novim, mladim ljudima, a želimo i što više žena da uključimo u politiku, jer lično mislim da žene mnogo bolje participiraju, pogotovu lokalnu politiku i lokalne teme. One su i supruge i majke, tako da ćemo i na tome raditi i očekujem da već od Nove godine jedinstveni, sa jakom listom, i republičkom i lokalnom, predstavimo svoj program građanima Čačka i Srbije“, istakao je Milun Todorović, poverenik GO SNS za Čačak.

Izborna skupština Srpske napredne stranke Čačak održaće se već u petak, 29. novembra, sa početkom u 18 časova, u velikoj sali Doma kulture u Čačku. Za sada, veliki broj odbora podržo je lično Miluna Tododrovića za kandidata za predsednika GO Srspke napredne stranke, dok će se na samoj izbornoj skupštini videti da li će biti još kandidata. Todorović naglašava da ova stranka ima dosta kvalitetenih ljudi i poziva sve članove, koji imaju ambiciju, da se kandiduju za mesto predsednika stranke i dodaje da će svi zajedno raditi jedinstveno na terenu i u samom gradskom odboru. Naglašava da je Srpska napredna stranka velika i otvorena za sve, i da će za onog  ko želi da pomogne Čačku, uvek biti mesta u stranci.

Nada Dželebdžić / Foto: Info 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *