Miloš Kovačević: Stop lažima da Rusija radi protiv Srbije!

Najoštrije osuđujem pokušaje podmetanja priče javnosti kako Rusija stoji iza pokušaja državnog udara u Beogradu. Cilj ove propagande koja se plasira preko glasila određenih centara moći i njihovih saradnika jeste da se na taj način raskinu bliski odnosi Srbije i Rusije koji su danas zahvaljujući strateškoj i odgovornoj politici Vučića i Putina najbolji u istoriji naših država.

Cilj naših neprijatelja jeste da se iskoristi situacija i da se Srbiji u toku najvažnijih pregovora oko Kosova i Metohije iseče ruska grana na koj stojimo da ne padnemo. Rusija je naš najvažniji saveznik kako danas tako i kroz istoriju.

Situaciju u Beogradu dobro koriste centri moći koji su daleko od Rusije i koji ulažu veliki novac u destabilizaciju naše zemlje, a tim anti-ruskim centrima partneri u Srbiji su lažni rusofili iz naše opozicije koji nanoseći štetu srpsko-ruskim odnosima pokušavaju da politički lično profitiraju.

I za kraj posta, oni koji maštaju da se ponovi 1948. godina i da se ponovo razdvoje Srbija i Rusija mogu slobodno da zaborave na to, jer to što im je palo na pamet, može sa pameti da spadne i slomi im noge.

Srbija i Rusija su dva oka u glavi, nema sile koja će nas rastaviti!

INFO 24 / Rukovodilac centra za srpsko rusku saradnju / Foto: INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *