Milanovčanima predstavljen Dom učenika srednjih škola u Beogradu

Dom učenika srednih škola „Milutin Milanković“ pruža deci kompletnu uslugu boravka koja prvenstveno podrazumeva, smeštaj i hranu ali i brojne vanškolske aktivnosti kojima se đaci mogu baviti prema svojim afinitetima.  Dostupne su sekcije poput : folklorne, plesne, muzičke, novinarske,dramske, likovne, zatim tu su i sportske sekcije kao što su fudbal, košarka, odbojka, straljaštvo i druge. Na ovaj način obuhvaćen je širok opseg usluga čime je deci u potpunosti ispunjen dan.

Kada dete odluči da upiše srednju školu izvan svog grada, najvažnija stavka za roditelje je bezbednost u sredini čiji deo dete postaje.

Nenad Milenović, direktor doma učenika srednjih škola „Milutin Milanković“ iz Beograda

-Ono što nas razlikuje od drugih domova u Beogradu je činjenica da imamo jednu od najboljih vaspitnih službi, koja sa decom kroz četiri godine prolazi vaspitno obrazovni proces i rade na izgradnji pozitivnog sistema vrednosti – rekao je za GM PRESS Nenad Milenović, direktor doma učenika srednjih škola „Milutin Milanković“ iz Beograda. – Kroz život u Domu đaci uče da provode dani i godine sa drugom decom, uče se toleranciji, empatiji, prihvataju shvatanja i razmišljanja većeg broj vršnjaka.Takođe, deca su kod nas potpuno bezbedna, vaspitači svakodnevno brinu o njima, imamo fizičko obezbeđenje i video nadzor 24 sata, 7 dana u nedelji– istakao je Milenović.

U Domu učenika srednjih škola„Milutin Milanković“ u Beogradu, poštuju se sve mere u cilju sprečavanja širenja virusa Covid 19, koje su i dalje na snazi.

Inače, Dom se nalazi u širem centru Beograda, u neposrednoj blizini Hale Pionir i odlično je povezan sa svim delovima grada saobraćajnom infrastrukturom.

INFO 24 / Mirjana Milićević / Foto: INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *