Mihajlović sa AFI grupom o investicijama

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović sastala se danas sa izraelskim investitorom Gilijem Dekelom, predsednikom ” AFI grupe”, i sa njim razgovarala o infrastrukturnim projektima i investicionim ulaganjima u Srbiju, saopšteno je iz tog ministarstva.

“Ponosni smo na saradnju sa vama, jedni ste od najboljih investitora u Srbiji i nadam se da ćete dugo ostati u našoj zemlji”, rekla je Mihajlović na sastanku.

Ona je dodala da su pola milijardi vredne investicije za pohvalu i poručila da je država tu da pomogne i da podrži projekte koji za cilj imaju rast građevinskog sektora.

Prema njenim rečima, to je posebno važno u izazovnoj i teškoj godini za sve, kada pored očuvanja zdravlja mora da se održi ekonomija, navodeći da je građevinarstvo važan faktor BDP-a i provrednog rasta.

Gili Dekel podsetio je da je ova grupa 20 godina prisutna u Srbiji, od izgradnje “Erport sitija”, te da su u planu novi infrastrukturni projekti.

“Cenimo Vašu posvećenost i viziju razvoja Srbije. Infrastrukturni razvoj u poslednjih nekoliko godina je neverovatan i na tome Vam čestitamo. Verujemo u Srbiju i nastavićemo da investiramo ovde. Hvala Vam na podršci koju nam pružate, naša saradnja je izuzetna“, rekao je Gili.

INFO 24 / Tanjug / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet