Mihajlović: Dok Zelenović deli Šapčane na građane prvog i drugog reda, mi stvaramo uslove za bolji život

„Moja poruka građanima i građankama Šapca je da mogu da žive mnogo bolje nego sada“, izjavila je sinoć za Televiziju As potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke, Zorana Mihajlović.

„Država je i prethodnih godina pomagala Šabac, nastavićemo to da činimo jer nam je važno da stvorimo uslove da svi žive bolje i kvalitetnije. Zato pozivam ljude u Šapcu da 21. juna, kada budu odlučivali ko će da vodi njihov grad, razmišljaju o svojoj budućnosti“, rekla je ona.

Mihajlović je ovom prilikom istakla da je nedopustivo da sadašnji gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović deli Šapčane na građane prvog i drugog reda, kažnjavajući ih na taj način zbog partije za koju glasaju.

„S jedne strane imate odgovornu državu koja je okrenuta ka građanima, ali kada dođemo ovde onda čujemo priče da grad neće da im asfaltira put jer ne glasaju za Zelenovića. To nije u redu. Odgovornost mora da bude na prvom mestu. I vi vidite da kada se država postavi odgovorno i iskreno, kada je sve pregledno i svaka informacija dostupna, onda joj građani veruju. Ovde je to potpuno drugačije. Gradonačelnik govori jednu stvar, a onda Državna revizorska institucija kaže da on novac ne troši transparentno. To mora da se menja. Ljudi imaju sva prava i ne smeju nikada da budu podeljeni“, rekla je ona.

Mihajlović je dodala i da takozvana opozicija nema nikakav plan i program da ponudi građanima, već samo argumente protiv svega što su rad i bolji uslovi za život.

„Svedoci smo nasilja koje je nedopustivo i koje svi moramo da osudimo. Bilo da govorimo o upadu na televiziju sa motornim testerama, pozivanju na linč ili prebijanju narodnog poslanika. Opozicija se nije pokazala korektnom ni u vreme krize izazvane korona virusom, kada bi svi trebalo da budemo složni. Građani to vide i osećaju i sigurna sam da će na izborima 21. juna znati kome daju glas – odgovornoj politici koja se pokazala uspešnom i kada je teško, a ne ljudima koji pozivaju na nasilje i nemaju šta da ponude“, izjavila je Mihajlović.

INFO 24 / Danas / Foto: Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *