Meštanima Petkovice neophodna obećana vodovodna i kanalizaciona mreža

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac posetio je meštane Petkovice u nastavku neposrednih razgovora sa stanovnicima na seoskom području.

Ovim putem ukazano je na nedostatak vodovodne i kanalizacione mreže što je nedostatak u svim selima u Pocerini.

Foto: You Tube, PrtSc

„Imamo lokalni akcioni plan Grada Šapca, koji je usvojen za period 2017.- 2021., o širenju magistralne vodovodne mreže, imamo lokalni akcioni plan od 2017.- 2027. takođe o širenju vodovodne mreže gde Petkovica, Lipolist, Bela Reka, Zminjak i Skrađani nisu ušli u plan ni do 2027. godine, ni jedno predizborno obećanje od 2016. nisu ispunili, a sad opet izlaze sa nekim lažnim obećanjima“ kaže Goran Mijajlović, odbornik SNS u Skupštini grada Šapca i dodaje: „Imamo predsednika države koji održava obećanja, i ja verujem u taj investicioni plan koji je usvojen 2020.- 2025., gde je poseban akcenat stavljen na izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže i izgradnju velikih infrastrukturnih projekata, kao što su auto-putevi.“

Preko 90 odsto uzoraka vode, koji se odnesu na analizu u šabački Zavod za javno zdravlje, pokaže tehničku neispravnost za upotrebu, istakao je Vladan Bajić poverenik mesnog odbora Petkovica.

Foto: You Tube, PrtSc

„Doktor nam ne dolazi već četiti godine, pre je to bilo dva puta sedmično, putevi su u lošem stanju, kompletna infrastruktura, bukvalno smo zaboravljeni“ kaže Bajić.

On dodaje da je Srpska napredna stranka pokazala da ne odstupa od svoje politike i da se napredak vidi u odnosu na decenije unazad.

U Petkovici se nadaju da će u skorije vreme biti rešeni njihovi problemi za koje Gradska Uprava u Šapcu, svih ovih godina, nije ima sluha.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *