Matić: Status Republike Srpske i Zajednice srpskih opština neuporediv

Status Republike Srpske i Zajednice srpskih opština je neuporediv, ističe politički analitičar Marko Matić. Gostujući u Prelistavanju Studija B, Matić je ocenio situaciju u regionu posle istorijskog uspeha Srbije u Vašingtonu i pokušaje opozicije da ponovo, lažnim aferama, obmane građane.

Sada, kada je situacija u zemlji neuporedivo bolja i svaki put kada Srbija u svetu doživi uspeh, opozicija pošalje potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić da iznese još jednu u nizu izmišljenih afera, kaže Matić.

Opasno je izjednačavati status RS i ZSO, kaže politički analitičar Marko Matić navodeći da to pre svega radi prištinska vlast za koju znamo da je protiv njenog osnivanja. Jedan od ključnih argumenata Prištine protiv osnivanja ZSO je, ističe Matić, kada kažu da ne žele RS na Kosovu.

Kada je reč o bezuspešnim potezima opozicije da se vrati na vlast, Matić ističe da tu prednjače lažne afere kojima se već duže vreme bavi potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić. Glavna glumica Dragana Đilasa ponovo je iznela niz laži u želji da, kaže Matić, slučaj prebijanja nedužnog mladića u Novom Sadu politizuje.

Opozicija građanima sebe nudi kao alternativu što je, zaključuje Matić, nebulozno jer su već imali priliku da pokažu svoje kvalitete, a tu priliku iskoristili da Srbiju dovedu do bankrota sebi puneći džep.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *