Marjanović: Zašto Ðilas upadljivo ćuti

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović ocenio je da je „upadljivo ćutanje“ Dragana Ðilasa o korupciji i kriminalu u opštini Stari grad u kojoj je njegova Stranka slobode i pravde na vlasti, a njegov najbliži saradnik Marko Bastać predsednik opštine.

„Da li Dragane podržavaš brutalno vezivanje za stolicu, prebijanje i stavljanje kese na glavu Lazaru Lešnjaku koje je tvoj najbliži saradnik Bastać Marko prema svedočenju Lešnjaka, njegovog venčanog kuma, organizovao i sproveo“, zapitao je Marjanović u saopštenju.

On je Ðilasa pitao i da li podržava bespravnu gradnju i reketiranje investitora, uzimanje reketa za dečije predstave, šverc deviza u čemu je uhvaćen Bastać.“Da li ćutiš Dragane o 1,6 miliona evra koje su isplaćene „Kodeks trejdu“ i „Respekt legalu“, jer se na platnim spiskovima tih firmi nalaze tvoji funkcioneri, odbornici i aktivisti. Da li Dragane nedvosmisleno podržavaš kriminal i korupciju ili je to zapravo jedina politika koju nudiš građanima“, pitao je još Marjanović.

On je ocenio i da je Ðilasovo ćutanje potvrda da je to njegova politika zahvaljujući kojoj je sebi obezbedio lično bogatstvo od 25 miliona evra, a svojim kompanijama prihode od 619 miliona evra i 105 miliona evra profita.

„Da li te je bar malo sramota što si se bestidno obogatio dok je Srbija u vreme dok si bio na vlasti propadala, a građani ostajali na ulici, bez posla i budućnosti“, upitao je na kraju Marjanović, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS.

INFO 24 / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *