Kome smeta Vučić?

Svedoci smo iz dana u dan kritike dela opozicije i pojedinaca iz regiona na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ti napadi su ne samo neopravdani nego i neosnovani.

Napadaju predsednika Srbije u jako važnim trenucima. Napadaju ga baš sada kada zajedno sa svojim saradnicima i Vladom Srbije čini maksimum da pomogne našoj državi i regionu.

Postavlja se opravdano pitanje kome najviše smeta predsednik Srbije?

Jasno je da smeta najviše onima koji ne žele dobro Srbiji, srpskom narodu i drugim lojalnim građanima naše otadžbine. Aleksandar Vučić smeta i tajkunima koji su svoj novac stekli uz pomoć kriminalnih i korupcionaških radnji. Predsednik Vučić smeta i svima onima koji su stekli novac kroz delovanja organizovanih kriminalnih grupa. Takođe, naš predsednik je na udaru i svih onih političara, analitičara i drugih u regionu kojima smeta jaka Srbija i poštovanje srpskog naroda gde god živeo.

Zato svi mi koji želimo dobro Srbiji treba da pružimo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i to baš sada kada je najvažnije.

Nije se rodio političar koji je uspeo da izgradi dobre odnose i sa Rusijom, Kinom, SAD, EU, Turskom, zemljama arapskog sveta i drugim uticajnim državama na području Južne Amerike i Azije.

Prema tome, dragi moji građani budite iskreni sami prema sebi i pružite punu podršku onom ko to zaslužuje a to je naš predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije sigurno ne smeta onima koji vole Srbiju, jer znaju da on čini sve što je u njegovoj moći za bolju i sigurniju budućnost Srbije i srpskog naroda gde god živeo, kao i za sve druge nacije koji žive u našoj dragoj otadžbini.

Volimo našu Srbiju i narod! Poštujmo one koji su uvek tu za nas! Čuvajmo najboljeg predsednika i najbolji izbor za Srbiju a to je Aleksandar Vučić!

INFO 24 / Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet