Kome smeta predsednik Srbije?

Svedoci smo velike borbe države Srbije sa brojnim problemima. Državno rukovodstvo čini sve što može da ojačanja našu Srbiju i sve njene institucije. Država predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem čini sve da građani Srbije žive bolje i kvalitetnije i da svi zajedno činimo sve što možemo za budućnost naše dece.


Međutim, opet su po ko zna koji put krenuli ostrašćeni napadi na predsednika države, njegovu porodicu i najbliže saradnike sa ciljem da oslabe i Aleksandra Vučića i našu Srbiju.
Postavlja se opravdano pitanje kome smeta Aleksandar Vučić?
Kao prvo on smeta kriminalcima, koji su pljačkali našu državu i njene građane. Njima smeta Vučić, jer je objavio žestok rat mafiji i svedoci smo ozbiljnih rezultata.
Kao drugo smeta određenim tajkunima, koji više ne mogu da ostvaruju svoje milionske interese na štetu građana. Nemamo više uništavanje domaćih firmi, teranje investitora i masovna otpuštanja radnika. Danas imamo nova radna mesta i povećanje plata i penzija.


Kao treće predsednik Vučić smeta pojedinim centrima moći u svetu i regionu, koji žele slabu Srbiju i da se dogodi neki novi rat na Balkanu gde bi im glavna meta bili naša država i srpski narod.
I kao četvrto predsednik Srbije smeta delu opozicije koji je napravio novi pakt sa pristalicama lažne elite u našoj državi, kojima smeta skoro sve što je patriotsko, nacionalno i patrijahalno. Njima smeta i jaka Srpska pravoslavna crkva i jaka vojska i policija i jake državne institucije i da se ne deli srpski narod, kao i drugi građani bez obzira na opredeljenje i poreklo.


Četvrti i treći razlog imaju dosta preklapanja i oni koji u tome učestvuju imaju dosta zajedničkih interesa. A oslabljena i razbijena Srbija i srpski narod odgovaraju i ovima što su vezani za prvi i drugi razlog mojrle analize.
Onda dolazimo do jasnog zaključka da Aleksandar Vučić smeta svima koji žele slabu Srbiju i ostvarivanje isključivo ličnih interesa i bolesnih ambicija na štetu skoro svih građana Srbije.
Zato njima smetaju svi oni koji su poreklom iz raznih krajeva Srbije, Republike Srpske i drugih delova bivše Jugoslavije, koji su patriotskog opredeljenja i žele mir i stabilnost u regionu, kao i jaku i snažnu Srbiju predvođenu predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet