Klizanje na Adi Ciganliji

Ljubitelji zimskih sportova i ove godine imaju priliku da klizaju na prostoru Kamenog grada na Adi Ciganliji. Kružno klizalište, u punom kapacitetu, mogu koristiti potpuno besplatno svi posetioci.

Iako je zimska čarolija počela bez snega, ljubitelji klizanja svakodnevno mogu da uživaju u čarima tog sporta na prostoru Kamenog grada na Adi Ciganliji. Sa površinom većom od 800 kvadrata, klizalište na Adi idealno je mesto da najmlađi uživaju u prirodnoj oazi tokom sezone.

Iznajmljivanje klizaljki za decu do sedam godina je besplatno, dok ostali, koji nemaju svoje, plaćaju simboličnu cenu od 150 dinara.

U saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu od 1. do 29. februara za sve učenike osnovnih i srednjih škola obezbeđeno je celodnevno besplatno iznajmljivanje klizaljki i korišćenje ledene površine uz đačku knjižicu.

Osim toga, JKP Ada Ciganlija pripremilo je raznovrstan zabavni program koji obuhvata pozorišne i lutkarske predstave, nastupe klovnova, mađioničara kao i brojne tematske žurke i spektakle na ledu.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *