“Karavan zimnice” za vikend na pijaci „Đeram”

Predstojećeg vikenda u subotu i nedelju, 02. i 03. oktobra od 08 do 16 časova na pijaci „Đeram“  biće održan  Karavan zimnice.

Prvi „Karavan zimnice“ u novoj sezoni otpočeće tradicionalno pripremom ajvara na šporetu Smederevcu tačno u 09 časova.

Đeram pijaca biće kao i uvek  mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi. 

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama. 

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku i u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

 „Pijačni karavani na beogradskim pijacama“, organizuju se od 2015. godine na centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih  proizvoda na pijaci u svom komšiluku.

Ponesite cegere i 02. i 03. oktobra  od 08 do 16 časova posetite pijacu Đeram !

Ulaz slobodan!

JKP „Gradske pijace“ tradicija i kvalitet

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *