Karavan zimnice i ovog vikenda na pijaci „Blok 44”

JKP „Gradske pijace” najavile su da će se Pijačni karavan zimnice organizovati i ovog vikenda, 7. i 8. novembra, na pijaci  „Blok 44”  u periodu od 8 do 16 časova.

U okviru Karavana zimnice, predstaviće se poljoprivredni proizvođači sa svojom  slatkom i slanom zimnicom, medom, zanatskim proizvodima,  vinima.

Svi posetioci pijace „Blok44”  pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, različitih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Organizacijom „Karavana zimnice”, JKP „Gradske pijace” pokazuju da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. „Gradske pijace” podsećaju posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni,  održavaju preporučenu fizičku distancu, kao i da nose zaštitne maske, navedeno je u saopštenju iz ovog preduzeća.

INFO 24 / Beoinfo / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *