Kako je buknula zaraza u Šapcu? Zelenović prvo pustio ljude na događaje bez mera, a sad deli pakete pomoći

Zaraza u Šapcu eksplodirala je nakon organizacije tri javna skupa na kojima je učestvovalo više stotina ljudi.

Pošto je od Šapca napravio žarište virusa COVID 19, Nebojša Zelenović prvo je pokušao da preko medija koje kontroliše Dragan Đilas, objasni da nije kriv. 

Pošto mu niko u Šapcu nije poverovao, jer tamo mu već odavno ne veruju, Zelenović je odlučio da pokuša da se građanima dodvori isporukom poklon paketa, koji sadrže set za dezinfekciju.

Nikakve pakete Zelenović ne bi morao da deli, da se samo držao preporuka Gradskog zavoda za javno zdravlje da pooštri mere u gradu zbog opasnosti od rasta broja zaraženih. Umesto da posluša upozorenja zavoda, Zelenović je organizovao tri javna događaja u Šapcu, gde više stotina i hiljada ljudi prisustvuju bez zaštitnih maski, o čemu svedoče fotografije sa tih manifestacija.

Posle toga, zaraza je eksplodirala. Sada u pokušaju da zabašuri ličnu odgovornost, deli pakete, a ko zna šta će još dati samo da se dodvori građanima.

S obzirom na katastrofalni učinak njegove vladavine u Šapcu, najpoštenije bi bilo da da ostavku. Osim očiglednog licemerja oličenog u činjenici da je prvo dopustio širenje zaraze u gradu, a da sad deli sredstva za dezinfekciju, otvoreno je pitanje i vrednosti paketa i načina finansiranja. Jednostavno rečeno, ko je to platio i koliko košta?

Hvala,gradonačelnče Nebojša Zelenoviću!

Publicerat av Randjic M. Biljana Torsdag 6 augusti 2020

Ovo pitanje je potpuno opravdano imajući u vidu prošlost Nebojše Zelenovića i njegove sudski dokazane sklonosti ka nenamenskom trošenju narodnih para. To je svakako i jedan od razloga, zbog kojih je izgubio izbore u Šapcu, pa sad poklon paketima vodi kampanju za ponovljene izbore na 27 biračkih mesta, koji će biti održani, iako ih on neprestano odlaže u strahu od suočavanja sa konačnim gubitkom vlasti. Zato je u paket sa dezinfekcionim sredstvima stavio i svoju fotografiju sa koje se smeši Šapčanima koje je unesrećio.

Poseban problem je što se u pratećem pismu lažno potpisao kao gradonačelnik Šapca, valjda namerno ignorišući činjenicu da je bivši i da tu funkciju obavlja samo formalno, dok je ne preda pobedniku izbora, predstavniku Srpske napredne stranke, koja ga je pobedila sa 12 hiljada glasova razlike.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *