Ka sigurnoj i boljoj budućnosti

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu sa zadovoljstvom može da konstatuje daje nakon dugog niza godina, naš grad krenuo ka sigurnoj i boljoj budućnosti.


Posetom predsednika Srbije Aleksandra Vučića našem gradu, potvrđena su sva obećanja koja smo tokom predizborne kampanje dali našim sugrađanima – da će Šabac i država biti partneri.


Predsednik Vučić, koji je obišao radove na izgradnji novog mosta preko reke Save, Šapčanima je doneo i radosne vesti. Završetak izgradnje mosta, kao i brze saobraćajnice od Šapca do Loznice, očekuje nas godinu dana pre roka. Tako radi odgovorna vlast.


Ujedno, predsednik je najavio i mogućnost dovođenja novih stranih investitora, što će nakon japanskog „Jazakija“ koji u Šapcu posluje, i kineske kompanije „Mint“, čiji je dolazak u naš grad nešto ranije potvrđen, predstavljati ekonomsku prekretnicu.


U ime građana Šapca, Gradski odbor Srpske napredne stranke želi da se zahvali predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na poseti i na volji da i naš grad nakon toliko godina zapostavljenosti, napokon dobije status koji zaslužuje.

GO SNS Šabac

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet