Jovičić uručio kolica za bebe roditeljima na Paliluli

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić je, ispred Ustanove kulture „Vlada Divljan“, uručio „bebi kolica“ roditeljima najmlađih stanovnika ove beogradske opštine, rođenim u 2020.

Jovičić je rekao da očekuje da ove godine opština podeli oko 1.500 kolica.

„Opština Palilula će i ove godine darivati kolica za naše najmlađe sugrađane. Svake je godine u opštini priraštaj sve veći i mi želimo da iz godine u godinu on raste“, istakao je Jovičić.

Kako je naveo, od 2016. godine tendencija je takva da je svake godine oko stotinjak novorođenčadi više.

„To je za nas najveća satisfakcija. Opština će odvojiti sredstva da za svako dete obezbedi bebi kolica, da donekle rasteretimo budžet njihovih roditelja. Budućnost leži u mladim sugrađanima koji će, nadamo se, sutra biti čestiti i pošteni ljudi i ostvarivati najbolje rezultate za svoju zemlju“, naglasio je Jovičić.

Dodao je da opština nastavlja s rekonstrukcijom vrtića i škola i najavio da u ponedeljak počinje obnova Pete beogradske gimnazije.

„Planiramo rekonstrukciju četiri škole do aprila kako bi đaci imali najbolje uslove za boravak. Zahvaljujem i Gradu Beogradu što izdvaja sredstva za opštinu Palilula“, zaključio je predsednik palilulske opštine.

INFO 24 / Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *