Jovanov: Jeremić bez odgovora građanima i o politici SzS

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je da Vuk Jeremić tokom večerašnjeg gostovanja na RTS nije dao nijedan odgovor koji je dužan da da građanima Srbije, kao i da nije imao da kaže ni jednu rečenicu o politici koju je smislio sa Đilasom i Boškom Obradovićem.

„Zato i beži u bojkot izbora, jer narod u Srbiji klovnove gleda u cirkusu, ili u novogodišnjem programu, a na vlasti želi ozbiljne i odgovorne ljude koji imaju ideju kako i kuda treba voditi Srbiju“, naveo je Jovanov, saopštila je SNS.

Jovanov je dodao da je RTS „u udarni termin doveo Jeremića da svojim nastupom uveseljava narod“.“Iako je ovog puta u zgradu ušao bez motorne testere i fantomke, Jeremić je bio jednako živopisan, iako nije nosio „vijetnamku“! On je tresao kavez, uređivao emisiju, postavljao urednike, pravio programsku šemu, nalagao ko mora da gostuje na RTS-u…“, primetio je Jovanov.

Prema njegovim rečima, Jermić je otkrio i „strašnu zaveru“ da je balkanski „mini – Šengen“ priprema za dolazak stotina hiljada migranata, jer oni, kako kažer, sada sede u Turskoj i čekaju da Vučić sprovede tu inicijativu, pa da krenu.“Bez „mini – Šengena“ izgleda da nemaju nameru da dolaze ni u jednu zemlju iz tog sporazuma pojedinačno“, kaže Jovanov, saopštio je SNS.

On dodaje da bismo verovatno čuli i da je Zemlja ravna, da je emisija još malo potrajala.

„Narod jedino nije uspeo da čuje zašto je Jeremiću katarska ambasada iz Berlina prebacivala pare, kako se oseća njegov veliki prijatelj i finansijer Patrik Ho u američkom zatvoru, kako je mišljenje Međunarodnog suda pravde povoljno za Srbiju, kad se Albanci stalno na njega pozivaju i zašto kosovskometohijski Albanci po svaku cenu Vučića žele da izbace iz pregovora o KiM, a Jeremića stavljaju na naslovne strane svojih medija uz izjave zahvalnosti i ko se kome više divi Jeremić Aljbinu Kurtiju, ili Aljbin Kurti Jeremiću?“, ukazuje Jovanov.

INFO 24 / Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *