Jovanov: Đilas će uskoro dobiti odgovor

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je večeras da nije ništa novo to što je Dragan Ðilas opsovao, ali je novo to da je najavio da će se boriti na ulicama da dođe na vlast. 

Nije novost da je bahati tajkun Dragan Đilas opsovao jer je psovao i policajca koji ga je zaustavio zbog saobraćajnog prekršaja i studente koji ga ne podržavaju i odbornike u Skupštini grada Beograda kada su ga pitali kako se troše narodne pare. Bahati primitivac je bahati primitivac i kada napuni džepove sa 619 miliona evra narodnih para – izjavio je Jovanov

Novo je nešto drugo. Novo je to da je najavio da će se boriti na ulicama da dođe na vlast – istakao je Jovanov.

Dakle, sve ono na šta je davno upozoravala Srpska napredna stranka da je Đilas namerio da uradi, on je danas potvrdio, a građani Srbije treba da znaju da nema dolaska na vlast na ulici, osim građanskim ratom, krvoprolićem i nesrećom – rekao je Jovanov.

I sada je jasno zašto se u svim Đilasovim medijima puščana cev danima usmerava ka Aleksandru Vučiću. Zato što je to pucanj koji treba da bude znak za Đilasovu hordu da je vreme da otpočnu sa otimanjem Srbije od naroda, kako bi je opet pljačkali i uništavali – govorio je Jovanov.

Odgovor na svoje sulude ideje Đilas će dobiti uskoro od naroda u Srbiji. Od onog tihog, poštenog, čestitog naroda u Srbiji koji je većina i koji se, za razliku od njega, raduje uspesima i razvoju svoje zemlje, koji voli svoju Srbiju, koji od nje nikada ništa nije oteo i koji ćuteći gleda kako se bahati, prebogati tajkuni spremaju da šalju na ulice i u nerede tuđu decu, da bi oni opet došli u priliku da kradu i otimaju – izjavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

E, oni će mu odgovoriti. Tiho i pristojno, ali jasno i silovito. Bez psovki. Olovkom. Da mu više nikada ne padne na pamet ni da pomisli da preko glava tuđe dece u svoje džepove nagura još para – istakao je Jovanov.

INFO 24 / Fb stranica Миленко Јованов

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *