Još jedan primer povezanosti SZS i kriminalaca: Aleksandar Marković reagovao na slučaj nepotizma i protekcije u Šapcu

Veze predstavnika opozicije sa mafijaškim i kriminalnim elementima našeg društva su svima dobro poznate, a jedan od slučajeva koji je isplivao u javnost kristalno jasno oslikava koliko su kriminalne radnje bliske Nebojši Zelenoviću, gradonačelniku Šapca.

Naime, zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga u januaru prošle godine uhapšen je I. F. (20), kod koga je prilikom hapšenja pronađeno čak 120 grama marihuane.

Povlačenje veza i zloupotreba položaja je za njih svakodnevica.

To bi bila samo još vest iz hronike da se nije ispostavilo da je mladić koji je uhapšen sa ogromnom količinom droge kod sebe ustvari sin Miodraga Filipovića, najbližeg saradnika Nebojše Zelenovića, i rukovodioca Sektora za gradnju u JP „Infrastruktura Šabac“.

Tom prilikom Filipović je povukao veze svojih koalicionih partnera i stranačkih kolega, pre svega šabačkog šerifa Zelenovića, koji se svojski potrudio da izvuče sina svog saradnika sa gotovo sigurne robije.

U pomoć je pritekla i advokatica Olivera Perišić, bliska nekadašnjoj koaliciji DSS – Dveri, čiji je kandidat bila na izborima 2016. godine, koja je izdejstvovala da neuropsihijatrijsko veštačenje obavi dr Vladimir Jekić inače, kao sasvim slučajno odbornik Demokratske stranke u skupštini grada.

Aleksandar Marković, poslanik Srpske napredne stranke, Foto: YoutubePrintscreen / Srpska napredna stranka

Aleksandar Marković, poslanik Srpske napredne stranke, je rekao da ga ovo ni malo ne čudi, i da je ovo još samo jedan u nizu slučajeva povezanosti funkcionera Saveza za Srbiju sa mafijom i ljudima iz kriminalnog miljea.

Setimo se slučaja Đilasovog tadašnjeg šuraka koji je hapšen sa velikom kolicinom kokaina. Setimo se da od Boška Obradovića nismo dobili odgovor da li je povezan sa onim Tocilom koji je hapšen zbog ogromne količine heroina. Evo sad imamo slučaj u kome zaključuje da je i Zelenović povezan sa osobama iz sveta kriminala. Možda je to razlog zašto čelnici Saveza za Srbiju uporno insistiraju na fabrikovanim i konstruisanim aferama članova SNS, da bi izbegli objašnjenje svoje povezanosti sa pravim kriminalcima – zaključio je Marković.

INFO 24 / Srbija Danas / Foto: Srbija Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *