Jedinstveno saseći sve pipke mafije

Kada je u pitanju državni i nacionalni interes moramo svi da budemo jedinstveni.
Tu ne postoje dva puta puta, već samo jedan.
Danas je jedna od najvažnijih borbi Srbije upravo borba protiv mafije. Tu nemamo dve strane, već samo jednu.
Ili ste protiv mafije ili branite kriminalce ili ste u službi mafije. Tu je stvar u potpunosti jasna.
Zato ne mogu da razumem da jedan deo opozicionih političara, jedan deo navijačkih grupa uz podršku dela medija a zajedno sa organizovanim kriminalnim strukturama u zatvoru i izvan zatvora prave organizovane napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vladu Srbije, pravosudne institucije, policiju, BIA i sve one koji su rekli NE mafiji.
Očekujem da javnost to jest građani Srbije shvate šta se dešava i da daju punu podršku i predsedniku Vučiću i njegovim saradnicima u borbi protiv mafije.
Želim da pohvalim i MUP, i Ministarstvo pravde, i BIA i nadležne sudove i tužilaštva, koji daju ogroman doprinos u borbi protiv mafije.
Svaka im čast! Svaka čast i ovim nabrojanim institucijama i njihovim čelnicima. Ovo govorim i pišem ne da bih se nekom od njih dodvoravao, nego da bih u javnost poslao poruku da u borbi protiv mafije svi moramo biti jedinstveni i složni.
Ako ne budemo takvi, mafijaški klanovi mogu da se refornišu i reorganizuju i da zajedno sa svojim pipcima u državnim strukturama udare na državu i da pokušaju da dovedu na vlast one koji će biti na njihovoj strani.
Zato predlažem da se hitno saseku svi pipci mafije i u državnim i izvan državnih struktura.
Svi u toj teškoj borbi moraju da daju svoj doprinos. Svi u institucijama koji se bore protiv mafije moraju biti jaki, snažni, hrabri, nepokolebivi i istrajni. Imaju na koga da se ugledaju. Neka se ugledaju na predsednika Vučića.
Ako može predsednik Vučić da se, uprkos svim pretnjama upućenih njemu i njegovoj porodici, bori žestoki protiv mafije, možemo i svi mi bez obzira na kojim dužnostima se nalazimo.
Jedna je Srbija!
Složno i jedinstvo protiv mafije!

Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *