Iz opštine Voždovac najavljuju rešenje za Husovu ulicu

Husova ulica je najkraća ulica na Voždovcu, a sa Dušanovačkim mostom spaja dve najduže ulice na opštini, Kumodrašku i Ustaničku. Tokom cele godine u Husovoj je svakodnevno gust saobraćaj, a zastoji zbog gužve su stalna pojava.

Kad se iz Ustaničke ulice pređe Dušanovački most, sa desne strane ulazi se u Husovu ulicu. Ni manje ulice u Beogradu, ni većih komunalnih problema. Husova ulica je izuzetno prometna sa uskim trotoarima, a više puta u toku dana stvaraju se ogromne guzve i nepregledne kolone.

Predsednica opštine Vozdovac Ivana Ilić Tomić kaže da rešenje ipak postoji i da će se uskoro krenuti sa njegovom realizacijom.

Ivana Ilić Tomić ističe da će plan detaljne regulacije ove saobraćajnice biti na javnom uvidu od 15. decembra do kraja januara.

Ona naglašava da će se posebno obratiti pažnja na saobraćajnu signalizaciju i uske trotoare široke jedva pola metra jer, ističe, Husovom prolazi autobus na liniji 25, a iza ulice je i Dušanovačka pijaca, u kojoj se snabdeva veći deo stanovnika opštine Vozdovac.

Pored saobraćajnih gužvi veliki problem prave velike količine smeća i šuta koje su vidljive na više mesta u Husovoj ulici, a psi lutalice koji šetaju u čoporu, pogotovu u večernjim satima, dodatno uznemiruju stanovnike ovog dela grada.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *